+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Усуваємо грибок стопи за допомогою натуральних косметичних засобів

У сучасному світі грибок шкіри та нігтів є дуже поширеною недугою. Це інфекційне захворювання може виникнути з різних причин – починаючи з ослаблення імунної системи нашого організму і закінчуючи потраплянням хвороботворних бактерій на пошкоджені ділянки шкіри та її придатків.

Головними ознаками наявності грибка стопи є:

  • почервоніння шкіри;
  • утворення бульбашок;
  • поява тріщин і виразок на шкірі.

Якщо не розпочати активну протидію грибкової інфекції, то вона швидко перейде на нігті. Щільні рогові пластини складаються з кератину, який грибкові колонії можуть використовувати для збільшення власної чисельності.

Найбільш ймовірним місцем появи грибка є шкіра стопи. Незручне взуття, надмірне навантаження, підвищене потовиділення або пересихання шкіри ніг – усі ці фактори створюють сприятливі умови для розмноження колоній грибків.

Зменшити ризик появи інфекційного захворювання можна за допомогою спеціальних кремів і гелів для ніг або іншої натуральної косметики, призначеної для догляду за шкірою стоп.

Протигрибкова серія натуральної косметики для ніг Happy Feet

Сучасний ринок органічних засобів для догляду за ногами може запропонувати величезний вибір найрізноманітнішої косметики, яка ефективно бореться з грибком на ранніх стадіях його прояву.

Серед усіх інших представників доглядової косметики, окремої згадки заслуговує серія протигрибкових засобів Happy Feet, з якою ви можете познайомитися прямо тут.

На сьогоднішній день у згаданій лінійці присутні кілька косметичних продуктів:

  • протигрибковий тальк для ніг з екстрактом чайного дерева;
  • натуральний аерозоль для ніг з протигрибковою дією;
  • крем для догляду за ногами з екстрактом ялівцю і чайного дерева.

Всі перелічені різновиди доглядової косметики створюються на основі рослинних екстрактів і відмінно підходять для профілактики розвитку грибка стопи.

У складі протигрибкової серії засобів догляду за ногами Happy Feet присутні екстракти:

  • верби і оливи;
  • череди і календули;
  • кори дуба і чайного дерева;
  • евкаліпта і перцевої м'яти.

Завдяки такому багатокомпонентному складу спреї, креми та тальк для ніг Happy Feet допомагають створити несприятливі умови для розмноження хвороботворних мікроорганізмів, добре освіжають шкіру стоп і усувають неприємний запах поту.

Купити натуральні засоби для догляду за ногами Happy Feet можна у нашому інтернет-магазині органічної косметики та біодобавок. Ми створили кращі умови для придбання натуральних косметичних засобів та товарів для здоров'я з доставкою у Київ, Харків, Львов та інші міста України.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися