+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що ж за рослина така «морінга»?

Переважна більшість простих громадян практично ніколи не стикалися з такою рослиною, як морінга. За цієї назвою ховається дерево, що швидко росте і добре гілкується, родом з південного передгір'я Гімалайського гірського хребта.

Морінга добре переносить посуху і відмінно почувається в напівзасушливих субтропічних і тропічних регіонах. При цьому практично кожну частину дерева можна вживати у їжу, в якості основної страви чи біологічно активної добавки до повсякденного раціону.

Можливо, саме ця обставина разом зі швидкістю зростання і невибагливістю стала причиною того, що на сьогодні цю рослину культивують у багатьох теплих регіонах, починаючи Індії та Малайзії, закінчуючи південною та центральною частиною Америки.

За 10 місяців паросток дерева морінга здатний вирости на 3 метри вгору і обзавестися:

  • складними непарноперистими листочками;
  • красивими суцвіттями;
  • безліччю плодів.

А ще насіння дерева морінга містить досить велику кількість олії. Зі зрілого насіння можна добути близько 38-40% харчової олії з дуже високою концентрацією бегенової кислоти.

Крім естетичної краси та харчової цінності, у косметології та медицині цінується рослинний екстракт, отриманий з листя рослини.

Склад та корисні властивості листя морінги

У листі дерева морінга міститься величезна кількість біоактивних компонентів, вкрай корисних для організму людини:

  • Вітаміни групи A, C, E.
  • Селен, кальцій, калій, магній, марганець, хром та залізо.
  • Різні речовини з високими антиоксидантними властивостями.
  • Бета-Каротин та хлорогенова кислота.

Найбільш цінними для виготовлення БАД та всіляких косметичних засобів рослинного походження є сушені листочки морінги.

За рахунок випаровування вологи концентрація корисних мікро- та макроелементів у вихідній сировині істотно підвищується і замість просто корисного продукту вона перетворюється на натуральний «суперфуд» з великим вмістом вітамінів і мінералів.

Екстракт з листя морінги буде вкрай корисним для громадян:

  • зі зниженим рівнем еритроцитів і гемоглобіну в крові;
  • з ослабленим після серйозної хвороби організмом;
  • які страждають від депресії та нападів тривожності.

Також рослинний БАД, що розглядається, часто включають до складу програм з нормалізації ваги, оскільки він прискорює процеси обміну і допомагає підтримувати необхідний рівень глюкози в крові.

Купити екстракт морінги у капсулах за низькою ціною з доставкою по Харкову, Києву, Одесі та іншим містам України можна у нашому інтернет-магазині натуральної косметики, фітопрепаратів і товарів для здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися