+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Як захиститися від укусів комарів?

Зима вже відступила і разом із теплом у наше життя знову повернулися дрібні, літаючі, настирливі комахи – комарі. Вони здатні легко зіпсувати відпочинок на природі та завадити нормально виспатися у своєму ліжку.

Що ж так приваблює комарів? Як не дивно, але ці комахи шукають здобич по запаху. На нашій шкірі знаходиться близько 350 різних речовин із унікальним ароматом. Їх поєднання індивідуальне для кожної людини, але більше 80% всіх можливих комбінацій гарантовано привертають увагу літаючих комах.

З урахуванням сказаного раніше, захиститися від укусів комарів можна кількома способами:

  • Частіше приймати водні процедури. Згадані комахи реагують на запах поту, тому після душу ризик укусу зводиться до мінімуму.
  • Використовувати ефірні масла. Комарам і мошкам дуже не подобаються аромати цитронели, евкаліпта, лимона, камфори, полину.
  • Їсти часник чи пити БАД на його основі. Біоактивні компоненти в його складі не тільки позитивно впливають на органи шлунково-кишкового тракту, але й знижують ймовірність бути укушеним.
  • Завести кімнатні рослини з неприємним для комарів ароматом. Лимонник, лаванда, чорнобривці, меліса, м'ята, а також деякі інші квіти і трави врятують вас від літаючих кровопивців.
  • Поставити вентилятор. Якщо швидкість повітряних потоків перевищує 10 км/год, то комахи просто не зможуть до вас дістатися. Щоправда, тут треба бути обережним, щоб не продуло.
  • Розвести багаття. Запах диму надійно відлякує комарів. Під час відпочинку на природі або в саду – відмінний варіант, але в домашніх умовах застосувати його не вдасться.
  • Встановити антимоскітні сітки на вікна. Коштують вони недорого, майже непомітні, не заважають проникненню світла в кімнату і виступають у якості непереборної перешкодою для комах.

А ще можно скоритстися універсальними засобами від комарів – натуральними репелентами. Частіше за все вони являють собою суміш ефірних масел, які маскують запах тіла і відлякують настирливих комах.

Натуральні репеленти від комарів Киш-Комар

Окремо варто відзначити, що більшість репелентів, створених на основі рослинних компонентів, можна використовувати і дорослим, і дітям. Вони безпечні для здоров'я та позитивно впливають на психоемоційний стан людини.

Що рятує від укусу комарів?

На жаль, забезпечити 100% захист від комах практично неможливо, якщо тільки ви не належите до тих щасливчиків, яких комарі повністю ігнорують. У зв'язку з цим, крім репеленту в домашній аптечці також має бути ефективний засіб після укусів комах.

Швидко прибрати почервоніння, позбутися сверблячки, зменшити набряк та усунути причину запалення допоможе спеціальна лінійка лікувально-профілактичної косметики від української компанії ТОВ «Красота та Здоров’я». Для боротьби з наслідками комариних укусів виробник пропонує:

  • Крем Киш-Комар. Унікальний склад на основі слини п'явок, череди, ментолу та прокаїну гідрохлориду легко прибирає неприємні відчуття, прискорює загоєння пошкоджень шкірного покриву та знижує ризик розвитку алергічної реакції.
  • Спрей після укусів комах Киш-Комар створений на основі тих самих інгредієнтів, що і крем. Відмінності із попереднім продуктом мінімальні. Інша форма випуску просто робить спрей більш зручним у використанні.
  • Роликовий бальзам Киш-Комар. Для його створення були використані вичавки з плодів лічі, маслянистий екстракт череди, пантенол (похідна вітаміну В5), ментол і камфора.

Засоби після укусів комах Киш-Комар

Перші два засоби також працюють як анестетик, знижуючи чутливість шкіри у місці нанесення. Що ж до бальзаму, то він добре себе проявляє при укусах комах і при контакті з кропивою.

Купити репеленти та засоби після укусів комарів за низькою ціною з доставкою у Харків, Львів, Дніпро, Київ, Вінницю, Одесу, Рівне та інші міста України можна у нашому інтернет-магазині.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися