+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Чим примітна олію із зародків пшениці?

Олія зародків пшениці – це незамінний засіб для догляду за шкірою та волоссям. При правильному використанні такого рослинного екстракту, ви можете легко позбутися від зморшок і запалень.

Цей природний косметичний засіб видобувається з пророслих пшеничних зерен методом холодного віджиму. Такий спосіб вилучення олії не дуже ефективний і дозволяє отримати всього 3 літри корисної рідини зі 100 кілограмів зерна. Однак він дає можливість зберегти всі корисні речовини в кінцевому продукті.

Саме по собі масло зародків пшениці дуже багате:

  • на вітаміни та мінерали;
  • на ліпіди та амінокарбонові кислоти;
  • на різні макро- та мікроелементи.

Власне саме з вичавки пророслих зерен пшениці вчені змогли отримати вітаміни групи Е, оскільки їхня концентрація в олії вкрай висока. У меншій кількості в рослинному екстракті присутні вітаміни A, B, D, PP.

Ще у стародавньому Китаї ця олія застосовувалася для косметичних та медичних цілей, а також для приготування їжі. Але основною сферою використання цього природного засобу все ж таки був догляд за шкірою і волоссям.

Збалансований склад олії із зародків пшениці дозволяє його використовувати:

Також варто відзначити, що вичавки з пророслих пшеничних зерен ідеально підходять для догляду за шкірним покривом будь-якого типу, починаючи з сухої та зневодненої, закінчуючи проблемними видами шкіри.

Олія зародків пшениці у догляді за обличчям та волоссям

Вітамін E, яким багата олія пророслих пшеничних зерен, є одним із кращих омолоджувальних засобів. Цей мікроелемент дозволяє серйозно уповільнити процеси в'янення шкіри.

Інші біологічно активні компоненти згаданого рослинного екстракту також позитивно впливають на стан нашої шкіри:

  • постачаютб їй необхідні поживні речовини;
  • захищають клітини епітелію від зовнішніх впливів;
  • активують природні регенераційні процеси;
  • тонізують та зволожують шкірний покрив;
  • вирівнюють тон і текстуру шкіри.

А ще косметична олія зародків пшениці добре справляється із завданням по очищенню епітелію від різноманітних забруднень і токсичних речовин.

Такий рослинний екстракт можна застосовувати у чистому вигляді або разом з іншими доглядовими засобами – кремом для тіла, маскою для обличчя, або в поєднанні з ефірними оліями мигдалю, кісточок винограду чи абрикоса.

Як природний засіб для догляду за волоссям, олію із зародків пшениці можна використовувати:

  • для прискорення росту локонів;
  • для усунення підвищеної сухості.

Потрібно лише раз на 7 днів наносити на шкіру голови злегка нагріту олію пророслих пшеничних зерен за допомогою дерев'яного гребінця, а через кілька десятків хвилин змити його теплою водою. Для підвищення ефективності процедури до використовуваного засобу можна додати інші рослинні екстракти.

Купити косметичну олію зародків пшениці з доставкою по Харкову та іншим містам України можна в нашому онлайн-магазині натуральної косметики і товарів для здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися