+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Використання дитячої присипки для догляду за тілом

Здавалося, що такого незвичайного можна зробити з дитячою присипкою? Проте існує величезна кількість випробуваних способів застосування цього косметичного засобу.

Спочатку ми розповімо про найбільш популярні варіанти використання дитячої присипки для повсякденного догляду за тілом. Подібний доглядовий засіб підходить:

  • Для створення «пухлих вій». Щоб надати віям обсягу, просто нанесіть на них невелику кількість присипки перед тим, як скористатися тушшю.
  • Для зменшення тертя стегон під час занять спортом. Після бігу чи інших вправ шкіра на внутрішній стороні стегон почервоніла? Наступного разу перед початком тренування просто нанесіть на ці ділянки дитячу присипку. Вона допоможе зменшити тертя та зніме роздратування.
  • Для зниження больових відчуттів під час воскової депіляції. Перед нанесенням воску обробіть шкіру косметичним засобом і добре розітріть його. Завдяки присипці на шкіряному покриві утворюється тонка плівка, яка захищає епітелій від опіку.
  • В якості заміни звичайній пудрі для обличчя. Не бажаєте переплачувати за пудру, яка ще й забиває пори на шкірі? У такому випадку спробуйте використовувати для цих цілей звичайну дитячу присипку. Вона допоможе надати шкірі обличчя рівного кольору, надійно захистить від сонячних променів і усуне жирний блиск.
  • В якості дезодоранту. Подібний засіб для догляду за шкірою малюка відмінно вбирає піт і створює несприятливі умови для розмноження бактерій, які і є основною причиною неприємного запаху.
  • Для швидкого миття голови. Якщо під рукою не виявилося шампуню або не вистачає часу на звичайне очищення волосся, то скористайтеся сумішшю з дитячої присипки та харчової соди або розпушувача для тіста. Змішавши їх у рівних пропорціях, ви отримаєте саморобний сухий шампунь.

Також присипка для дітей сприяє швидкому вбиранню різних масел для тіла. У цьому випадку згаданий косметичний засіб наноситися через 5-7 хвилин після натирання шкіри маслом. Подібний метод можна використовувати і при нанесенні жирних сонцезахисних складів.

Використання дитячої присипки у домі

Крім використання присипки у якості доглядової косметики, її можна застосовувати і в домашніх справах. Дитяча присипка допоможе:

  • Швидко освіжити свого вихованця. Немає часу на купання домашнього улюбленця? Скористайтеся дитячою присипкою. З таким сухим шампунем ваш вихованець стане чистим і охайним за лічені хвилини.
  • Охолодити постільну білизну у спеку. Посипте простирадло і наволочки аналізованим порошком, але без фанатизму. Завдяки цьому вони стануть прохолодними і добре вбиратимуть піт.
  • Освіжити туфлі, черевики чи інше взуття. Щоб усунути неприємний запах у взутті, насипте в нього дитячу присипку і почекайте 6-8 годин. Після цього просто витрусіть порошок і насолоджуйтесь посвіжілим взуттям.
  • Видалити жирні плями з одягу. Нанесіть на пляму присипку та увітріть її у тканину за допомогою ватного диска. Після цього струсіть надлишки. Процедуру можна повторити кілька разів до повного усунення жирної плями, а потім випрати річ.
  • Захистити книги від плісняви. Окропіть сторінки старих книг невеликою кількістю дитячої присипки, перш ніж поставити їх на полицю. Вона добре абсорбує вологу та дозволяє зберегти листи книги свіжими.
  • Вирішити проблему з мурахами в будинку. Мурахи дуже не люблять запах присипки для дітей. Тому просто нанесіть цей засіб на ділянки підлоги, де вони проникають у кімнату і настирливі комахи більше не будуть вас турбувати.

Вам не подобається аромат дитячої присипки? Вирішити це питання дуже просто. Додайте в неї кілька крапель ефірного масла і залиште отриману суміш на деякий час. За кілька годин присипка буде пахнути саме так, як ви хотіли.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися