+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що таке БАД та чим вони корисні?

Практично кожна сучасна людина знайома з терміном БАД або біологічно активні добавки. Більшість із нас дізналися про подібні препарати з реклами різних аптек та спеціалізованих магазинів, які активно просувають подібну продукцію у маси.

Але що ж насправді представляють собою біодобавки? Відповідно до наукового визначення БАД – концентроване джерело поживних та біологічно активних речовин. Подібні препарати створюються на основі речовин рослинного, тваринного і мінерального походження. У деяких випадках для їх виготовлення використовуються синтетичні компоненти ідентичні натуральним аналогам.

Основне призначення біодобавок – насичення організму необхідними поживними речовинами, макро- та мікроелементами. Отримані сполуки допомагають нормалізувати роботу:

  • окремих органів;
  • різних внутрішніх систем;
  • всього організму загалом.

Самі собою дієтичні добавки не є лікарськими препаратами, але ці товари для здоров'я можуть використовуватися для профілактики, а також як допоміжні засоби в ході лікування різноманітних захворювань.

Залежно від використовуваної сировини розрізняють натуральні та синтезовані біологічно активні добавки.

Чим відрізняються натуральні БАД від синтетичних?

Найбільш безпечними для здоров'я людини вважаються фітопрепарати, виготовлені на основі інгредієнтів природного походження.

Людство використовує різні рослинні, тваринні та мінеральні компоненти в лікувальних та профілактичних цілях ще з давніх-давен. Сучасні досягнення науки та техніки дозволили:

  • упорядкувати знання про різні рослини, тварини та мінерали;
  • виділити необхідні біологічно активні компоненти з їхнього складу;
  • підібрати найбільш ефективні комбінації із різних речовин натурального походження;
  • створити зручні для вживання фітопрепарати.

Детальне вивчення хімічного складу біологічно активних речовин дозволяє синтезувати необхідні компоненти в лабораторних умовах. У результаті виходить висококонцентрована доза корисних вітамінів і мікроелементів. У деяких випадках подібний підхід необхідний швидкого заповнення необхідних організму речовин.

Однак у більшості випадків рекомендується використовувати більш м'які натуральні біодобавки. Наявність у складі великої кількості допоміжних речовин рослинного походження дозволяє здійснити м'який і комплексний вплив на організм.

Натуральні біодобавки Enjee

На ринку різних дієтичних добавок присутня велика кількість різноманітних найменувань. Однак далеко не всі з них:

  • були створені в Україні;
  • мають абсолютно натуральний склад;
  • можуть похвалитися високою якістю виготовлення;
  • мають прийнятний для простих громадян цінник.

Всім перерахованим параметрам відповідає продукція вітчизняного виробника – компанії ТОВ «Красота та Здоров’я». Завдяки наявності власного виробництва під Харковом та співпраці з низкою надійних зарубіжних партнерів ми готові запропонувати кожному жителю нашої країни великий асортимент недорогих товарів для комфорту та здоров'я з доставкою по всій Україні.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися