0

В корзине пусто!

+38 (093) 356 65 99
0 800 507-202(звонки по Украине бесплатно)
Пн-Пт с 9:00 до 17:00

Заказы, оформленные после 17:00 в пятницу, сб и вс - будут обработаны в понедельник в рабочее время

0

В корзине пусто!

  Каталог
Личный кабинет

Политки конфиденциальности

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

 

            ТОВ «КРАСОТА ТА ЗДОРОВ`Я» та його дилери приділяють велику увагу дотриманню діючого законодавства України щодо захисту персональних даних користувачів даного сайту - https://enjee.ua/

            Дана політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних Користувача. Персональні дані Користувача ми отримуємо від Користувача при реєстрації на сайті, оформленні замовлення через корзину інтернет-магазину. Персональні дані користувача заповнюються Користувачем (при реєстрації або оформлення замовлення через корзину інтернет-магазину).

            Конфіденційність персональних даних - обов'язкова умова для дотримання магазином доступу до персональних даних Користувача, з вимогою недопущення їх розповсюдження без згоди Користувача або наявності іншої законної підстави.

            Користувачі сайту можуть переглядати майже всі сторінки сайту, не повідомляючи про себе ніяких персональних даних.

            Однак, для надання послуг, пов'язаних із резервуванням, замовленням та отриманням необхідних Вам товарів, представлених на сайті, нам потрібні Ваші контактні дані для того, щоб ми могли зв'язатися з Вами, підтвердити замовлення, зарезервувати замовлення і підготувати самостійно чи із залученням партнера (перевізника) Вам товар для продажу.

            Ми збираємо персональні дані, а саме: ім'я, прізвище, по-батькові, контактний телефон, адреса електронної пошти, адреса для доставки (у разі доставки). Також, ми можемо уточнити і отримати від Вас цю інформацію по телефону. Інша інформація надається Користувачем на його розсуд. Ми не збираємо IP-адреси Користувачів.

            Використання Користувачем сайту означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

            У разі незгоди з умовами Політики, Користувач має право припинити використання сайту.

            Ця Політика конфіденційності застосовується тільки до цього сайту. Ми не контролюємо і не несемо відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступним на цьому сайті.

            Ми не перевіряємо достовірність персональних даних, що надаються Користувачами цього сайту.

            Користувач несе відповідальність за підтримання своїх персональних даних в актуальному стані. Ми не несемо відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов'язань у зв'язку з неактуальністю інформації про Користувача або невідповідністю її дійсності.

 

1. Загальні положення.

1.1. Ми здійснюємо обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення пароля, відправка інформаційних матеріалів за згодою користувача, відповідей на запити та листи користувача, отримання заявок на резервування для подальшого придбання товару, залишенням відгуків щодо якості обслуговування, для реєстрації в програмі знижок, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, іншої інформації про нашу діяльність).

1.2. Персональні дані користувача ми отримуємо від Користувача при реєстрації на сайті або оформленні замовлення через корзину інтернет-магазину, при оформленні замовлення за телефоном, вказаним на сайті.Персональні дані Користувача заповнюються Користувачем (при реєстрації або оформлення замовлення через корзину інтернет-магазину).

1.3. Для реєстрації на сайті або оформленні замовлення через корзину сайту, користувач повинен:

  • уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності;
  • у формі Користувач сам заповнює необхідні персональні дані (прізвище, ім'я, по-батькові, електронну адресу, контактний номер телефону, тощо);
  • висловити свою повну згоду з цією політикою користувач може шляхом натискання галочки.

При першому оформленні замовлення через корзину система автоматично зареєструє Вас як нового Користувача, про що на вказану електронну адресу прийде повідомлення з логіном і паролем для входу в Ваш особистий кабінет. Тоді Ви зможете самі змінювати або видалити Ваші персональні дані, а також відстежити статус Вашого замовлення.

1.4. Щоб зареєструватися на сайті, користувач повинен уважно ознайомитися з даною політикою конфіденційності та висловити цілковиту згоду з її умовами шляхом натискання кнопки «Зареєруватися/Оформити замовлення».

1.5. Оформлюючи замовлення товару або реєструючись на даному сайті і вносячи персональні дані або надаючи ці дані за телефоном, вказаним на сайті, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами цієї Політики конфіденційності. Користувач підтверджує право адміністрації сайту отримувати, зберігати, обробляти і розкривати свої персональні дані на умовах даної Політики конфіденційності.

1.6. Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення самим Користувачем до безпечного зберігання свого пароля і логіна, що дає доступ до його персональних даних, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису, персональним і іншими даними Користувача. Ми не несемо відповідальність за збитки завдані таким доступом. Ми рекомендуємо Користувачам використовувати складні паролі, що складаються з цифр і букв. Змінити пароль для доступу до своїх даних Ви можете, скориставшись функціями на сайті.

 

2. Які персональні дані ми збираємо.

2.1. Під час користування інтернет-сайтом ми здійснюємо збір та обробку персональних даних Користувача, пов’язаних з ідентифікацією, аутентифікацією, авторизацією, відновленням пароля, залишенням відгуків щодо якості обслуговування, для реєстрації в програмі знижок, отримання рекламних та спеціальних пропозицій, інформації про акції, розіграші, іншої інформації про діяльність, серед яких можуть бути наступні персональні дані, а маие: прізвище, ім’я, по батькові, телефон, електронна адреса.

2.2. Також при використанні Користувачем сайту, ми здійснюємо збір та обробку даних Користувача, а саме:

  • даних, що надаються користувачем як при заповненні реєстраційних форм сервісу сайту, так і в процесі користування сервісами сайту;
  • файлів cookie;
  • IP-адреси;
  • параметрів і налаштувань інтернет -браузерів.

2.3. Під час користування Користувачем сайтом можуть бути присутніми коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи можуть отримувати дані. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

·         системи збору статистики відвідувань інтернет-сайту (наприклад, Google Analytics та інші);

·         соціальні плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook і інші);

·         системи банеропоказів (наприклад, AdRiver та інші);

·         інші ресурси.

2.4. У випадку, якщо товар буде Вами резервуватись та отримуватись (купуватись) безпосередньо в точці продажу,Ваші персональні дані будуть передаватися (повністю або частково) таким третім особам для можливості вашої ідентифікації.

2.5. Термін зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами сервісу сайту, а також три наступних роки після закриття аккаунта і закінчення користування Користувачем послугами сайту.

 

3. Цілі збору і обробки персональних даних користувачів.

3.1. Ми збираємо та зберігаємо тільки ті персональні дані, які необхідні для надання послуг із замовлення Вами товарів.

3.2 Ми збираємо дані для зв'язку з Користувачем, в тому числі подання відповідного повідомлення про надання послуги, інформування Користувача про наявність товару та його ціну, зазначення адрес точок продажу, де можна придбати необхідний товару Користувачу, підтвердження замовлення.

 

4. Умови надання доступу до бази даних.

4.1 Ми не передаємо персональні дані Користувача третім особам, крім випадків визначених законодавством України та даною Політикою конфіденційності.

4.2 Розкриття персональних даних Користувача при замовленні товарів на даному сайті здійснюється тільки в тому обсязі, який необхідний для ідентифікації користувача, його замовлення.

 

5. Зміна користувачем персональної інформації.

5.1 Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити, видалити) надану їм персональну інформацію або її частина, скориставшись відповідною функцією на сайті.

 

6. Захист інформації, що збирається.

6.1 Ми вживаємо всіх необхідних організаційних, технічних заходів та заходів для захисту конфіденційності даних Користувачів. Тільки ті співробітники сайту, яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до персональних даних Користувачів, мають доступ до інформації про Користувачів

6.2 Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

 

7. Зміна політики конфіденційності.

7.1 Ми маємо право змінити умови Політики конфіденційності. В такому випадку ми замінимо текст документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути інформованими про те, як ми захищаємо персональні дані своїх Користувачів.

 

8. Зворотній зв'язок, питання і пропозиції.

8.1 Всі пропозиції або питання з приводу цієї політики слід повідомляти в службу підтримки користувачів сайту:

- телефон: 0 800 507-202

- e-mail: shop@enjee.ua

Материалы сайта не предназначены для диагностики или самолечения и никаким образом не заменят квалифицированное медицинское обследование, постановку диагноза и лечебные назначения. Если вы страдаете каким-либо заболеванием, либо у вас появился дискомфорт и нарушение самочувствия, обратитесь к врачу. Мы против самолечения, мы за разумный подход к оздоровлению.